Medisterpølse surret med Tulip Bacon

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Medisterpølse surret med Tulip Bacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kveil (hel) medisterpølse
  • 7 skiver Tulip Skivet Bacon
  • 1 pk svisker
  • 4 stk epler
Surkål
  • 750 g hodekål
  • 1 ts salt
  • 2 ts karve
  • 2,5 dl kjøttkraft
  • 2 ss eddik (7%)
  • 2 ts sukker
  • 0,25 ts pepper

Fremgangsmåte

Snitt medisterpølsen og surr hele kveilen inn i Tulip Bacon.

Legg pølsen på et stekebrett og stek i ovnen i ca. 15-20 min. ved 200 °C. Kan eventuelt brunes i stekepanne.

Del eplene i båter, og stek dem raskt med sviskene i en stekepanne med smør.

Server medisterpølsen med surkål, epler og svisker. Vel bekomme!

Surkål:
Finsnitt hodekålen og ha den i en kjele med salt, karve og kjøttkraft.

Kok opp og la trekke under lokk i ca. 45 minutter.

Rør godt av og til.

Smak til med eddik, sukker og pepper.

Produkter