Steam buns eller yum bums er navnet på de luftige, dampende hvetebollene. Det har blitt veldig populært den siste tiden. 

Asian Style Pulled Pork

Pulled Pork Asian Style

Med Tulip Pulled Pork asian style, har vi gitt Pulled Pork en lekker tvist fra det asiatiske kjøkken. Kjøttet er marinert og mildt krydret før tilberedning, etter vårt slow cooked prinsipp. Prinsippet fremhever råvarens naturlige smak og kvalitet, og gir et mørt og saftig resultat. Vedlagt i pakken er en Asian Style marinade krydret med ananas og kokos mm. – perfekt for å sette den helt riktige smaken på kjøttet,  i en lekker wok med freste grønnsaker og nudler. Varm kjøttet i ovnen –  Snitt og stek grønnsaker og kok nudlene.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland

 

Se produkt

Produkter til steam buns

Slik bruker du Steam buns

Steam buns er så enkelt! De kan tilberedes både i kjele og i mikro og tar ikke mer enn 5 minutter.

Tilberedning i kjele:

  1. Fyll opp kjelen med vann til bunnen av damperen eller risten, legg på Steam buns på risten og kok opp under lokk.  Tips: legg et lite stykke bakepapir under brødene for å unngå at de kleber seg fast.

  2. La det dampe i 5 minutter

Tilberedning i mikro:

 1 minutt på 600W

 

Oppskrifter og serveringsforslag

Prøv deg frem og finn ditt favorittfyll. Steam buns er perfekt til å teste nye smaker eller bruke restene man har i kjøleskapet. Kun fantasien setter grenser.