
Steambuns med Pulled Pork Asian Style
Ingredienser
- 1 pakke Tulip Pulled Pork Asian Style
- 3-6 stk Steam buns
- Sursøt saus
- Hoisinsaus
- 1 pakke Vårløk
- 1 del Eddik
- 2 deler Sukker
- 3 deler Vann
- 2 stk Rødløk
Fremgangsmåte
Stek Tulip Pulled Pork Asian style i ovnen i ca 20-25 minutter, deretter river du kjøttet med to gafler.
Damp steam buns i 5 minutter.
Sett frem kjøtt, steam buns, syltet rødløk, vårløk, hoisinsaus og la gjestene fylle sin egen buns.
Syltet rødløk
Kok opp vann, eddik og sukker.
Når sukkeret er smeltet så tar du i løken, la det stå å trekke i minst 30 minutter, gjerne lengre.

Pulled Pork Asian Style
Med Tulip Pulled Pork asian style, har vi gitt Pulled Pork en lekker tvist fra det asiatiske kjøkken. Kjøttet er marinert og mildt krydret før tilberedning, etter vårt slow cooked prinsipp. Prinsippet fremhever råvarens naturlige smak og kvalitet, og gir et mørt og saftig resultat. Vedlagt i pakken er en Asian Style marinade krydret med ananas og kokos mm. – perfekt for å sette den helt riktige smaken på kjøttet, i en lekker wok med freste grønnsaker og nudler. Varm kjøttet i ovnen – Snitt og stek grønnsaker og kok nudlene.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland