Steambuns med Pulled Pork Asian Style

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Steambuns med Pulled Pork Asian Style

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip Pulled Pork Asian Style
  • 3-6 stk Steam buns
  • Sursøt saus
  • Hoisinsaus
  • 1 pakke Vårløk
Syltet rødløk
  • 1 del Eddik
  • 2 deler Sukker
  • 3 deler Vann
  • 2 stk Rødløk
Print oppskrift

Deilig asiatiske rett med steam buns og pulled pork. Passer utmerket til familiemiddag, vennegjengen eller når du vil kose deg litt ekstra.

Tulip har gjort jobben litt enklere for deg, og langtidsstekt kjøttet på forhånd.

Velbekomme! 

 


Fremgangsmåte

Stek Tulip Pulled Pork Asian style i ovnen i ca 20-25 minutter, deretter river du kjøttet med to gafler.

Damp steam buns i 5 minutter.

Sett frem kjøtt, steam buns, syltet rødløk, vårløk, hoisinsaus og la gjestene fylle sin egen buns.

 

Syltet rødløk

Kok opp vann, eddik og sukker.

Når sukkeret er smeltet så tar du i løken, la det stå å trekke i minst 30 minutter, gjerne lengre.

Asian Style Pulled Pork

Pulled Pork Asian Style

Med Tulip Pulled Pork asian style, har vi gitt Pulled Pork en lekker tvist fra det asiatiske kjøkken. Kjøttet er marinert og mildt krydret før tilberedning, etter vårt slow cooked prinsipp. Prinsippet fremhever råvarens naturlige smak og kvalitet, og gir et mørt og saftig resultat. Vedlagt i pakken er en Asian Style marinade krydret med ananas og kokos mm. – perfekt for å sette den helt riktige smaken på kjøttet,  i en lekker wok med freste grønnsaker og nudler. Varm kjøttet i ovnen –  Snitt og stek grønnsaker og kok nudlene.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland