Pasta med baconsaus

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pasta med baconsaus

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip bacon i skiver, rå
  • 1 gul løk
  • 400 g fersk sjampinjong
  • 1 hvitløksfedd
  • 400 g spaghetti
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 dl fløte
  • 1 dl pastavann
  • 0,5 dl hakket persille
  • 2 ss hakket salvie
  • 100 g prastost
  • 2 ss olivolje
  • Salt og svartpepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Hakk opp løken og la den bli myk av smør i stekepannen. Hakk opp sjampinjong og ha i stekepannen. Stek til væsken har forsvunnet. Trykk hvitløk og la den steke i cirka ett minutt.

Ritt baconet og stek det sprøtt i en stekepanne.

Kok pastaen etter visningen på pakken. Hell ut vannet (spar 1 dl) og sett tilbake på platen. Løk løk, sjampinjong og bacon. Rør inn tomatpuré, fløte og vann. Finhakk urtene og riv osten. Bland alt i kasseene med pastaen, slå på oljen og la det småkoke under omrøring i noen minutter.

Smak til med salt og pepper.

 

Produkter