Eggmuffins med bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Eggmuffins med bacon

  • 20 min
  • 4 personer

Ingredienser

Print oppskrift

Deilige "bacon og egg muffins" med rugbrød, sprøe baconskiver og revet ost. Perfekte til brunsj, frokostbordet eller som en mettende snack. 


Fremgangsmåte

MUFFINS: 
Stek baconskivene i en stekepanne i fett til de er gylne på begge sider men fortsatt bløte. De må ikke bli sprøe, enda.

Rist rugbrødet i en brødrister og skjær runde skiver ut, som passer til størrelsen med bunnen av muffins-bakeformen eller små ildfaste former.

Smør bakeformen eller ildfaste formene grundig med fett. Legg ristet rugbrød i bunden og putt to baconskiver i hver form.


Rør egg og ost sammen og fordel blandingen i de baconformede forme. Bak dem i en 200° forvarmet ovn (varmluft 185 °C) i 12-15 minutter. 

SERVERING: 
Ta dem ut av formene og server med masse hakket gressløk på toppen.

Produkter