Kladdkakemed Tulip bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kladdkakemed Tulip bacon

  • 30 min

Ingredienser

  • 300 g Tulip Ternet bacon
  • 150 g Mørk sjokolade
  • 150 g Smør
  • 2 stk Egg
  • 175 g Sukker
  • 2 dl Hvetemel
  • 1 ts Vaniljesukker
  • 75 g Pekannøtter
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Sprøstek baconet , legg det på tørkepapir, og spar på fettet i pannen. 

Brun smøret til det er lysebrunt, hell i en skål for å stoppe bruningen, og rør i baconfettet.

Hakk sjokoladen i biter og smelt i mikro eller i vannbad. 

Visp egg, sukker og vaniljesukker til det blir luftig. Deretter sikter du i melet. Vend i den smeltede sjokoladen og smøret. 

Hakk nøttene og ha i røren sammen med halve baconet. 

Hell blandingen i en rund kakeform. Strø over resten av nøttene. Stek kaken 15 minutter på 175°C. Test med en pinne om kaken er seig i midten.

Strø over resten av baconet før servering. 

 

 

Produkter