Pulled Pork Asian style med wokgrønnsakerLaget i airfryer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Pork Asian style med wokgrønnsakerLaget i airfryer

Ingredienser

Print oppskrift

Fremgangsmåte

Pulled Pork:
Legg en Tulip Pulled Pork Asian style i en ildfastform med både kjøtt og kraft. Stek på 180 grader i 8 minutter, ta og snu kjøttet og stek i ca 8 minutter til. Ta ut formen og riv kjøttet med to gafler og bland i vedlagt marinade.

Wokgrønnsaker:
Stek en pose med wok grønsaker i 3 minutter på 180 grader, ha på litt olje, salt og pepper på grønsakene før du steker de.

Servering:
Serveres med nykokt ris og gjerne litt ekstra sursøt saus.

 

Se hvordan du lager Pulled Pork i airfryer:

1. Klipp opp posen som Pulled Pork ligger i og ha kjøttet og kraften i en ildfast form.

 

2. Stekes i Airfryer i ca. 15 minutter på 180 grader. Ta ut kjøttet etter 7-8 minutter å snu det og stek i 7-8 minutter til.

3. Når det er ferdig, er det bare å ta ut formen og rive kjøttet med 2 gafler.

 


Tips og triks

OBS: Det er viktig å huske at alle airfryer maskiner oppfører seg forskjellig.

Produkter