Chili con carne med Brunsjpølser

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Chili con carne med Brunsjpølser

  • 4 personer

Ingredienser

CHILI CON CARNE
  • 1 pakke Tulip Brunsjpølser
  • 1 løk
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 grønn paprika
  • 2 hvitløksfedd
  • 0,5 chilli
  • 2 bokser chilibønner
  • 2 bokser grovhakkede tomater
GUACAMOLE
  • 2 avokado
  • 1 hvitløksfedd
  • 0,5 rødløk
  • 0,25 chili
  • 1 lime
SERVERING Print oppskrift

Fremgangsmåte

CHILI CON CARNE:

Start med å dele den ene pakken med Brunsjpølser i biter på 1 cm. Fres pølsebitene i en stekepanne eller kasserolle med litt olje.

Tilsett finkuttet løk, paprika og bland det godt sammen. Etter et par minutter har du oppi finkuttet chili og hvitløk.

La det småkoke til det er blankt og det dufter deilig. 

Hell oppi chilibønner og grovhakkede tomater. Senk varmen og la det småkoke i 20 minutter.

Smak til med salt og pepper. Tilsett litt mer chili og hvitløk hvis du ønsker mer smak.

 

GUACAMOLE:

Mos avokadoene i en bolle. Tilsett finkuttet rødløk, hakket koriander og hvitløk.

Smak til med salt, pepper og litt limesaft.

 

SERVERING:

Stek den andre pakken med Brunsjpøler og alt serveres med rømme, koriander og nachochips. 

Røde pølser

Få ting er mer typisk dansk enn de røde deilige, danske pølsene. For gjestene dine, både liten og stor, blir det litt ekstra fest å få servert røde pølser fra Tulip. Det unike med Tulips røde pølser i Norge er at vi bruker norsk svinekjøtt. Pølsene er laget på en god, gammel oppskrift med hele 80% kjøtt. Norsk kjøtt og dansk pølseekspertise gir et fantastisk resultat. Pølsene er påført et naturlig fargestoff og er selvfølgelig godkjent av Mattilsynet! Er du klar for en smak av Danmark?

Anbefalt tilberedning: La pølsene trekke i varmt vann i 5-8 minutter.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark

Se produkt