Potet og jordskokk suppemed Tulip Kyllingbacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Potet og jordskokk suppemed Tulip Kyllingbacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 360 g Tulip ternet kyllingbacon
  • 300 g poteter, i små biter
  • 200 g jordskokk, i små biter
  • 5 dl fløte
  • 6 dl kraft
  • salt og pepper
  • 1 stk løk, i biter
  • 200 g revet ost, gjerne cheddar
  • Smør
  • 1 fedd hvitløk
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Skrell og del poteter og jordskokkene, finhakk hvitløken, og kutt løken i biter.

Smelt litt smør i en gryte og fres poteter, jordskokk, løk og hvitløk i et par minutter. Hell i kraften og kok opp, la det småkoke i 20 minutter. Kjør glatt med stavmikser. Ha i fløte til du får passe tykk konsistens, smak til med salt og pepper.

Til serveringen setter du fram nystekte terninger med Tulip Kyllingbacon og revet ost.

Tulip Kyllingbacon tern

Kyllingbacon ternet

Smaksrikt bacon produsert på kylling og bøkeflisrøkt

Tulip Ternet kyllingbacon kan brukes i flere anledninger – den er perfekt til frokost, lunsj, i salater, supper eller gryter. Den har lavere fettinnhold sammenlignet med tradisjonell bacon. 

Kyllingbacon er produsert fra kyllingoverlår som er saltet og røkt over bøkeflis.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.