Baconsnurret kyllingfilet med mozarella og søtpotetLaget i airfryer
Ingredienser
- 2 kyllingfileter
- Mozarella ost
- Spinat
- Tulip Bacon i skiver
- 1 søtpotet
- Olje
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
Del kyllingfileten og fyll med mozarella og litt frisk spinat. Krydres med salt og pepper.
Snurres med 3-4 skiver bacon.
Del søtpoteten i skiver og pensles med olje, salt og pepper.
Alt stekes på 180 grader i ca 20 minutter. Åpne skuffen etter 20 minutter for å se hvordan det ser ut. Stek deretter videre i 7 minutter på 205 grader.
Blir potetene ferdig først, ta de ut og hold de varme til kyllingen er klar. La kyllingen hvile noen minutter før du skjærer den i skiver.
Server gjerne med en frisk salat.
Se hvordan du lager bacon i airfryer:
1. Legg baconet rett i airfryer skuffen.
2. Stekes sprøtt i Airfryer i ca. 8 minutter på 180 grader.
Tips og triks
OBS: Det er viktig å huske at alle airfryer maskiner oppfører seg forskjellig.