Pulled Chicken med ris, woket grønnsaker, peanøtt og aprikos saus

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Chicken med ris, woket grønnsaker, peanøtt og aprikos saus

  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pk Tulip Pulled Chicken
  • 4 prosjoner Ris
  • 150 g Gul paprika
  • 150 g Sukkererter
  • 150 g Rød paprika
  • 150 g Rødkål
  • 100 g Løk
  • 100 g Peanøtter
  • 2-3 ss Peanøttsmør
  • 3 dl Aprikos syltetøy
  • 1 Saft fra lime
  • 2 ss Koriander
  • 2 cm Chili
  • Olje, salt og pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Varm opp ovnen på 180 grader, ha Pulled Chicken i en passende form med kraften og stek i 18-20 minutter, rivs med to gafler før serveringen. Kok ris som angitt på pakken.

Kutt grønsaker i passe biter og stek de på sterk varme til de er blanke og sprø, smak til med salt og pepper.

Topp med peanøtter rett før serveringen.

Varm opp aprikos syltetøy, peanøttsmør og finkutta chili til kokepunktet, rør hele tiden.

Rett før serveringen har du oppi koriander og rører rundt.

Husk at dette er en søt saus så det går mindre saus enn vanlig.