Baguett med karryhummus og pulled chicken

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Baguett med karryhummus og pulled chicken

  • 4 personer

Ingredienser

  • 400 g Tulip Pulled Chicken
  • 4 stk Surdeigsbaguett
  • 2 dl Karrihummus
  • 2 dl Babyleaf salat
  • 2 dl Rødkål
  • 2 dl Ruccula
Karrihummus
  • 200 g Kikerter, kokte
  • 1 stk Hvitløksfedd
  • 2 ss Olivenolje
  • 1 ss Karripulver
  • 1 ts Fersk chili
  • Litt sitronsaft
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Baguetten passer utmerket som turmat, i matpakken og som lunsj. 


Fremgangsmåte

Start med å steke baguettene om de må det, avkjøl før de deles.

Karrihummus:

Ha alt i en bolle, kjør glatt med en stavmikser, smak til med salt og pepper.

Baguett 

Smør karrihummus på baguettbunnen, legg på ruccula og Tulip Pulled Chicken.

Tulip Pulled Chicken kan brukes kald og behøver ingen oppvarming. 

Fordel finsnittet rødkål over og smør litt karryhummus på baguettoppen og sett den på toppen

Tulip Pulled Chicken 400g NO.png

Pulled Chicken

Pulled chicken er det nye familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. Pulled chicken er laget på saftig, deilig og magert kyllingkjøtt av lår – langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad. Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Tulip Pulled Chicken er nøkkelhullsmerket, har et kjempestort bruksområde, og du vil raskt oppdage hvor enkel den er å bruke. En sikker vinner både til hverdag og fest!