Baguett med karryhummus og pulled chicken

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Baguett med karryhummus og pulled chicken

  • 4 personer

Ingredienser

  • 400 g Tulip Pulled Chicken
  • 4 stk Surdeigsbaguett
  • 2 dl Karrihummus
  • 2 dl Babyleaf salat
  • 2 dl Rødkål
  • 2 dl Ruccula
Karrihummus
  • 200 g Kikerter, kokte
  • 1 stk Hvitløksfedd
  • 2 ss Olivenolje
  • 1 ss Karripulver
  • 1 ts Fersk chili
  • Litt sitronsaft
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Baguetten passer utmerket som turmat, i matpakken og som lunsj. 


Fremgangsmåte

Start med å steke baguettene om de må det, avkjøl før de deles.

Karrihummus:

Ha alt i en bolle, kjør glatt med en stavmikser, smak til med salt og pepper.

Baguett 

Smør karrihummus på baguettbunnen, legg på ruccula og Tulip Pulled Chicken.

Tulip Pulled Chicken kan brukes kald og behøver ingen oppvarming. 

Fordel finsnittet rødkål over og smør litt karryhummus på baguettoppen og sett den på toppen