
Baguett med karryhummus og pulled chicken
- 4 personer
Ingredienser
- 400 g Tulip Pulled Chicken
- 4 stk Surdeigsbaguett
- 2 dl Karrihummus
- 2 dl Babyleaf salat
- 2 dl Rødkål
- 2 dl Ruccula
- 200 g Kikerter, kokte
- 1 stk Hvitløksfedd
- 2 ss Olivenolje
- 1 ss Karripulver
- 1 ts Fersk chili
- Litt sitronsaft
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
Start med å steke baguettene om de må det, avkjøl før de deles.
Karrihummus:
Ha alt i en bolle, kjør glatt med en stavmikser, smak til med salt og pepper.
Baguett
Smør karrihummus på baguettbunnen, legg på ruccula og Tulip Pulled Chicken.
Tulip Pulled Chicken kan brukes kald og behøver ingen oppvarming.
Fordel finsnittet rødkål over og smør litt karryhummus på baguettoppen og sett den på toppen

Pulled Chicken
Pulled chicken er det nye familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. Pulled chicken er laget på saftig, deilig og magert kyllingkjøtt av lår – langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad. Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Tulip Pulled Chicken er nøkkelhullsmerket, har et kjempestort bruksområde, og du vil raskt oppdage hvor enkel den er å bruke. En sikker vinner både til hverdag og fest!
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra kylling som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland
Tilberedning: Ta kjøttet ut av posen, legg det i en ildfast form (ikke for stor for kyllingen) og hell over stekesjyen. Deretter stekes kyllingen 25-30 minutter på 180°C. Ta kyllingen ut av ovnen, trekk det fra hverandre med to gafler og vend så rundt i stekesjyen før servering.