Fylt kyllingfiletmed hvitløkssalami og cheddarost

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Fylt kyllingfiletmed hvitløkssalami og cheddarost

  • 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g Tulip hvitløkssalami
  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 stk tomater
  • 2 dl revet cheddarost
  • 0,75 dl hakket persille
  • salt og pepper
Print oppskrift

Kyllingfilet fylt med hvitløkssalami, ost og tomat blir aldri feil. Passer godt både til hverdag og til fest - du velger!

 


Fremgangsmåte

Sett ovnen på 175°C.

Del tomatene i skiver og skjær opp hvitløkssalamien i strimler. Snitt kyllingfileten på midten, men ikke helt igjennom. Fordel deretter tomater, salami, ost og persille og legg de inn i kyllingfiletene. Krydre med salt og pepper etter behov. 

Stek kyllingen i ovnen ca 15 minutter.


Tips og triks

Brukt kyllingfilet eller lårfilet etter ønske. 

Hvitløkssalami

For de som er glade i den gode smaken

Tulip hvitløkssalami har en god og naturlig smak av hvitløk. Hvitløkssalamien er fremstilt på vår danske fabrikk etter stolte tradisjoner siden 1912. Råvarene er nøye valgt ut og kommer fra norske bønder.
Det finnes vel ikke noe bedre enn ferskt brød med hvitløkssalami.

Vel bekomme

Se produkt