Urtestekte grønnsaker med baconsnurrede brunsjpølserLaget i airfryer
Ingredienser
- Tulip Brunsjpølser
- Tulip Bacon i skiver
- 1 gulbete
- 1 rødbete
- 1 polkabete
- 1 rødløk
- 1 persillerot
- Sukkererter
- Olje
- Frisk timian, basilikum og oregano
- 1 hvitløksfedd
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
Kjør olje, 1/3 av hver urt, hvitløk, salt og pepper glatt i en stavmikser.
Skrell og del grønnsakene i passe biter og legg de i en ildfastform som passer airfryeren din.
Hell på urteoljen og bland godt.
Snurr en skive bacon rundt hver brunsjpølse og legg oppå grønnsakene.
Stekes på 180 grader i 10 minutter. Ta ut formen og snu pølsene. Stekes i 10 minutter til slik at baconet blir stekt på begge sider.
Se hvordan du lager bacon i airfryer:
1. Legg baconet rett i airfryer skuffen.
2. Stekes sprøtt i Airfryer i ca. 8 minutter på 180 grader.
Tips og triks
OBS: Det er viktig å huske at alle airfryer maskiner oppfører seg forskjellig.