Deilig er jorden, deilig er lutefisken...deiligst av alt er Tulip bacon!

Får du besøk i julen av venner og familie, eller skal du tilbringe julefeiringen alene? Uansett hvordan julefeiringen blir, er det viktig å unne seg noe godt å spise.
Julen har en rekke forskjellige tradisjoner som for eksempel sammenkomster med familien, god mat, musikk og gaver.
Prøv våre spennende og gode oppskrifter som passer perfekt igjennom hele juletiden.

Ternet bacon

Tulip Bacontern lages av svinekjøtt. Først saltes kjøttet, så tørkes det og røkes over bøkeflis til smaken er perfekt. Til slutt skjæres baconet i terninger, klar til bruk direkte fra pakken.
Tulip Bacontern går raskt å tilberede i stekepanne, ovn eller mikrobølgeovn, og er prikken over i’en i mange lekre retter.

Trenger du tips og inspirasjon, sjekk disse oppskriftene: 

Skreifilet med baconsalsa

Brennende kjærlighet

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.

 

Se produkt