Salami

Tykkere skiver - mer smak!

Tulip salami lages av utvalgte råvarer og etter stolt håndverk, slik at du kan være sikker på at både smak og kvalitet er i orden.

Pepper salami

En velkrydret salami laget av gode råvarer. Tørket og kaldrøkt over bøkeflis, deretter håndrullet i knuste pepperkorn, som gir den et delikat utseende og en raffinert smak av nykvernet pepper.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark

Se produkt
Dansk Salami 250 g

Dansk salami 250g

Den originale tradisjonsrike smaken

Vi bruker norske råvarer av høy kvalitet og en tradisjonell, men likevel fornyet oppskrift tilpasset en moderne smak.

For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3 – 6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen og riktig smak. En vinner på de fleste frokostbord og et selvfølgelig valg på matpakken.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark

Se produkt

Dansk salami

Vi bruker norske råvarer av høy kvalitet og en tradisjonell, men likevel fornyet oppskrift tilpasset en moderne smak.
For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3 – 6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen og riktig smak. En vinner på de fleste frokostbord og et selvfølgelig valg på matpakken.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark

Se produkt