}
5701251851100_A1N1.png

Dansk salami

Den originale tradisjonsrike smaken, 250 g

Vi bruker norske råvarer av høy kvalitet og en tradisjonell, men likevel fornyet oppskrift tilpasset en moderne smak.

For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3 – 6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen og riktig smak. En vinner på de fleste frokostbord og et selvfølgelig valg på matpakken.

Ingredienser: Svinekjøtt (80%), svinefett, salt, potetstivelse, dekstrose, krydder, glukosesirup, hvitløk, antioksidant (E301) fargestoff (E120), startkultur, konservingsmiddel (250) Røkt og tørket.

Næringsinnhold per 100 g
Energi 2270KJ / 550kcal
Fett 54 g
Mettede fettsyrer 22 g
Karbohydrater 3 g
Sukkerarter 1 g
Protein 13 g
Salt 4,6 g

Velg nettbutikk

Salami