5707196109191_A1N1.png

Dansk salami

125 g

Vi bruker norske råvarer av høy kvalitet og en tradisjonell, men likevel fornyet oppskrift tilpasset en moderne smak.
For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3 – 6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen og riktig smak. En vinner på de fleste frokostbord og et selvfølgelig valg på matpakken.

Svinekjøtt (80%), svinefett, salt, potetstivelse, dekstrose, krydder, glukosesirup, hvitløk, antioksidant (E 301), fargestoff (E120). startkultur, konserveringsmiddel (E 250)

Næringsinnhold per 100 g
Energi 2270 KJ/ 550 kcal
Fett 54 g
Mettede fettsyrer 22 g
Karbohydrater 3 g
Sukkerarter 1 g
Protein 13 g
Salt 4,6 g

Salami