Lun leverpostei med sopp, løk og skivet Tulip Bacon

Lun leverpostei med sopp, løk og skivet Tulip Bacon

Ingredienser, 4 personer

  • 1 ss Rapsolje
  • 100 g Løk
  • 100 g Fersk sopp
  • 1 ts. Havsalt
  • 1 ts. Sort pepper
  • 1 ss Frisk timian
  • 200 g Tulip Bacon Leverpostei
  • 200 g Bacon i skiver, rå

Fremgangsmåte

Varm opp stekepannen, ha i olje og fres skivet løk og delt sopp i et par minutter, krydre med salt, pepper og finhakket frisk timian.

Legg sopp og løk i en ildfast form, ta Tulip leverposteien ut av boksen og legg oppi formen, stek i varm ovn, 200 grader, i ca 5-6 minutter.

Legg opp skivet TulipBacon på bakepapir og stek i 8 minutter i varm ovn, ca 200 grader.

Alt serveres lunt.