Bruchetta med Tulip Bacon og tomat

Bruchetta med Tulip Bacon og tomat

Ingredienser, 4 personer

  • 3 dl. Olivenolje
  • 40 g Hvitløk
  • 60 g Frisk basilikum
  • 1 ts. Havsalt
  • 400 g Baguette
  • 100 g Cherrytomater
  • 50 g Sorte oliven uten stein
  • 30 g Frisk basilikum
  • 10 g Hvitløk
  • 140 g Ternet bacon
  • 1 ss Olivenolje
  • 1 ss Havsalt
  • 1 ts. Sort pepper

Fremgangsmåte

Lag urtedressing, bland olje, hvitløk, basilikum og salt i en bolle, kjør med stavmikser til en glatt dressing.

Stekt baguett skjæres i tynne skiver. Smør baguettskivene med urtedressing og legg de på et stekebrett, stek i varm ovn på ca 200 grader til de er sprø, ca 5-7 minutter. Følg med så de ikke blir brent.

Del cherrytomater i 4, skjær oliven i skiver, finhakk basilikum og hvitløk, bland alt sammen med olje, salt og pepper, bland så i sprøstekte TulipBacon terninger.

Når baguettskivene er avkjølt legges tomatsalaten på og serveres mens de enda er sprø.

Produkter