Steam buns med Pulled Pork

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Steam buns med Pulled Pork

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Pulled Pork
  • 2 pakker Steam buns
  • Hoisinsaus
  • 3 stk Gulerøtter
  • 3 stk Vårløk
  • 0,5 stk Agurk
  • Srirachasaus
Print oppskrift

Steam buns er asiatiske dampede brød. Fyll dem med pulled pork og grønnsaker og nyt et ekte måltid fra Østen. Det er nesten som å være der.

Velbekomme


Fremgangsmåte

Skjær gulrøtter, agurk og vårløk i tynne staver.

Bland Hoisinsaus med pulled pork under oppvarming.

Damp Steam buns i ca. 5 minutter i damprist eller bambuskurv i kasserolle (evt. 1 min. i mikro 600W).

Tilberedning i kjele: Fyll opp kjelen med vann til bunnen av damperen eller risten, legg på Steam buns på risten og kok opp under lokk.  Tips: legg et lite stykke bakepapir under brødene for å unngå at de kleber seg fast. La det dampe i 5 minutter.

Fyll de dampede brødene med grønnsakene og kjøtt. Topp gjerne med sterk Srirachasaus.