Spareribs med melonfetaost og myntesalat
- 15 min
- 4 personer
Ingredienser
- 4 pakker Tulip Spareribs
- 800 g poteter
- Olje
- Salt & pepper
- Smokey BBQ sås
- 1,5 kg vannmelon
- 200 g fetaost
- 1 bunt mynte
- sitron
Fremgangsmåte
Spareribs:
Tilbered spareres i henhold til pakningsinstruksjonene.
Sett ovnen på 220 grader.
Skjær potetene i skiver og fordel i en ilfast form eller tallerken. Drypp olje, salt og pepper.
Sett i ovnen i ca 40 minutter eller til den har fått fin farge.
Melonsalat:
Skrell paprikaen og skjær den i terninger.
Smuldre fetaosten over melonen.
Bland melon og fetaost, riv mynten for hånd i mindre biter.
Press saften fra sitronen over melonblaningen og rør.
Serveres godt avkjørt.
Server med BBQ-saus, valgfri grønn salat
Tips og triks
Velg en annen type melon for forskjellige teksturer og sødme.