Søtpotetsuppemed hvitløk og chili

Søtpotetsuppemed hvitløk og chili

  • 10 personer

Ingredienser

  • 2,05 kg Tulip Pulled Chicken (1 stk)
  • 2 kg søtpoteter
  • 200 g gulrot
  • 400 g kokosmelk
  • 2 ts currypasta
  • 1 stk hvitløk (hel)
  • 1 stk løk
  • 1 stk chili
  • 1 ss olje
  • 1 bunt timian

Fremgangsmåte

Skrell søtpotetene og gulrøttene, og del dem i biter.

Del hvitløk, chili og løk, og fres dem i stekepanne i et par minutter.

Tilsett søtpotetene og gulrøttene.

Fyll på med kokosmelk og kraften fra pulled chicken, og la det koke seg mørt (ca. 15 min.).

Kjør suppen med en stavmikser, og smak til med salt og pepper.

Serveres med Tulip Pulled Chicken og litt frisk timian.

Tulip Pulled Chicken 400g NO.png

Pulled Chicken

Pulled chicken er det nye familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. Pulled chicken er laget på saftig, deilig og magert kyllingkjøtt av lår – langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad. Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Tulip Pulled Chicken er nøkkelhullsmerket, har et kjempestort bruksområde, og du vil raskt oppdage hvor enkel den er å bruke. En sikker vinner både til hverdag og fest!