Pulled Pork pita med mais, sopp og hjemmelaget dressing

(4 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Pork pita med mais, sopp og hjemmelaget dressing

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 6 stk. Pitabrød
  • 1 pk. Tulip Pulled Pork
  • 3 dl. Fryst mais
  • 300 g Blandet sopp
  • 1 stk. Bladpersille
  • 1 ss Olivenolje
Dressing
  • 1 ss Olivenolje
  • 1 ss epleeddik
  • 1 ss sennep
  • 1 ss vann
  • 1 ts sukker
  • salt
  • pepper
Print oppskrift

Denne oppskriften slår ikke feil. Nystekt pitabrød og mørt og saftig kjøtt, det er vel en uslåelig kombo.

Med Tulip Pulled Pork får du langtidsstekt og mørt kjøtt på bare 20 minutter. Her har vi gjort stekejobben for deg.

Den eneste du trenger å gjøre er å varme det opp.

Server og nyt! 

 


Fremgangsmåte

PULLED PORK:

Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.

 

TOPPING:

Rens og skjær soppen i fire.

Stek mais i en tørr varm stekepanne under omrøring i 2-3 min.

Tilsett litt olje og deretter sopp, salt, og stek ytterligere i noen minutter.

La blandingen avkjøles litt. Rør sammen dressing og bland den med sopp- / mais blanding og tilsett persille.

 

DRESSING:

Rør dressingen med olivenolje, epleeddik, sennep, vann, sukker, salt og pepper og vend den sammen med sopp-/maisblandingen og persille.

 

SERVERING:

Varm pitabrød og del på midten.

Server med Pulled Pork, mais, sopp og dressing i varmt pitabrød.

 


Tips og triks

Vi kan også friste med disse to gode oppskriftene:

Pulled Pork taco

Pulled Chicken Wrap

Ta også en titt på denne oppskriften, om du ønsker en litt mer "festmiddag": Pulled Pork med fløtegratinerte poteter, bakte grønnsaker og urteolje