Pulled Chicken med Curry

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Chicken med Curry

  • 45 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Tulip Pulled Chicken
  • 1 boks Kokosmelk
  • 1 dl Vann
  • 300 g Gulerøtter skåret i skiver
  • 2 stk Rød paprika
  • Olje
  • 1 spiseskje Karry
  • 130 g Sukkererter
  • 1 dl Kokosmel
  • 2 dl Rosiner
  • 80 g Grovhakkede cashewnøtter
  • Frisk koriander
Tilbehør
  • 240 g Ris
  • 4 stk Naan brød
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Klipp opp posen og legg Tulip Pulled Chicken (med kraft) i en passende bakk. Hell kokosmelk og vann i bakken. Varm kjøttet på 180 °C i ca. 30 min.

Ta opp kyllingen, hold det lunt.

Hell kraften (kraft+vann+kokosmelk) fra bakken i en gryte. Gi den et oppkok og jevn inn med maizena om ønskelig. 

Rist kokosmelk gyllen i en tørr panne.

Stek gulerøtter og paprika sammen med olje i en dyp panne. Tilsett karri, stek det lett, før du legger oppi sukkerertene.

Hell deretter sausen fra gryten over og la det småkoke i 2 minutter

Trekk kyllingkøttet fra hverandre med to gafler, dryss på med frisk koriander.

Server med karrisaus, kokt ris, rosiner, cashewnøtter og ristet kokosmelk.