Pulled Chicken focaccia

Pulled Chicken focaccia

  • 10 personer

Ingredienser

  • 1 kg Tulip Pulled Pork revet
  • 1 stk focaccia (stor)
  • 4 dl urteaioli
  • 300 g cherrytomater
  • 100 g sorte oliven
  • 200 g paprika (gul)
  • 200 g Baby Leaf mix

Fremgangsmåte

Ta Tulip Pulled Pork revet ut av fryseren dagen før, og la den ligge på kjølerommet slik at den er tint.

Lag urteaioli (se ‘Cuban sandwich’).

Del tomater og paprika i småbiter.

Del focacciaen i to, smør bunnen med urteaioli og legg på salaten.

Strø så over Tulip Pulled Pork, og fordel tomat og paprika over kjøttet.

Smør urteaioli på den andre delen av focacciaen, legg denne oppå og del i passende biter.

La det gjerne stå litt urteaioli fremme når du serverer dette, mange liker litt ekstra saus.

Produkter