Urtestekte grønnsaker med baconsnurrede brunsjpølserLaget i airfryer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Urtestekte grønnsaker med baconsnurrede brunsjpølserLaget i airfryer

Ingredienser

Print oppskrift

Fremgangsmåte

Kjør olje, 1/3 av hver urt, hvitløk, salt og pepper glatt i en stavmikser.
Skrell og del grønnsakene i passe biter og legg de i en ildfastform som passer airfryeren din.
Hell på urteoljen og bland godt.
Snurr en skive bacon rundt hver brunsjpølse og legg oppå grønnsakene.
Stekes på 180 grader i 10 minutter. Ta ut formen og snu pølsene. Stekes i 10 minutter til slik at baconet blir stekt på begge sider. 

 

Se hvordan du lager bacon i airfryer:

1. Legg baconet rett i airfryer skuffen.

 

2. Stekes sprøtt i Airfryer i ca. 8 minutter på 180 grader. 

 


Tips og triks

OBS: Det er viktig å huske at alle airfryer maskiner oppfører seg forskjellig.