Skrei med spisskål og ternet bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Skrei med spisskål og ternet bacon

Ingredienser

Print oppskrift

Fremgangsmåte

POTETER

Start med å skrelle potetene.

Kokes til de er møre.

Serveres med finhakket persille over potetene. 

 

SKREI

Del skreien i porsjoner på ca 200 gram. Krydres med salt og pepper på begge sider.

Legg i en ildfast form med et par spiseskjeer smør. 

Sett på folie og stek i forvarmet ovn på ca 200 grader i 12-15 minutter. 

Husk å følg med på slutten av tiden siden steketiden vil variere. 

 

SPISSKÅL

Del spisskålen i skiver.

Stek godt i smør og krydre med salt og pepper. Stekes kun i 1 minutt på hver side.

 

BACON

Stek Tulip bacon i litt olje.

Når baconet nesten er ferdig tilsettes et par gode skjeer med smør og blander godt.

Baconfettet brukes til servering. 

 

 

 


Tips og triks

Du kan fint bruke Tulip Pancetta eller Tulip skivet bacon delt i terninger. 

 

Produkter