
Brunsjpølser
Tulip Brunsjpølser er en spanskinspirert bøkflisrøkt og kokt pølse med en blanding av svinekjøtt og choritzo. De gjør helgefrokosten komplett, men passer godt til hverdag og fest. De kan enten være stjernen på tallerken eller som tilbehør, det er kun fantasien som setter grenser. Kan stekes i panne, ovn eller på grillen.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdretter og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark.
Ingredienser: Svinekjøtt (82%9, chorizo (11%)(svinekjøtt, salt, svinefett, krydder, chilli. druesukker, krydderekstrakter, antiokidanter (E301, E300), gjærekstrakt, hvitløkspulver, surhetsregulerende middel (E330), starterkultur, konserveringsmiddel (E250)), svinefett, salt, druesukker, krydder, hvitløk, tomat, stabilisator (E451), sojaprotein, løk, antiokidant (E301), konserveringsmiddel (E250), (E250) lammetarm.
Næringsinnhold per 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 1254 KJ / 303 kcal | |
Fett | 28 g | |
Mettede fettsyrer | 11 g | |
Karbohydrater | 0,8 g | |
Sukkerarter | 0,6 g | |
Protein | 12 g |