
Kyllingbacon ternet
Smaksrikt bacon produsert på kylling og bøkeflisrøkt
Tulip Ternet kyllingbacon kan brukes i flere anledninger – den er perfekt til frokost, lunsj, i salater, supper eller gryter. Den har lavere fettinnhold sammenlignet med tradisjonell bacon.
Kyllingbacon er produsert fra kyllingoverlår som er saltet og røkt over bøkeflis.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.
Kyllingoverlår, salt, konserveringsmiddel (fermentert dekstrose, E250), antioksidant (E301).
Næringsinnhold per 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 140KJ / 585 kcal | |
Fett | 8 g | |
Mettede fettsyrer | 2,4 g | |
Karbohydrater | 0,5 g | |
Sukkerarter | 0 g | |
Protein | 17 g | |
Salt | 3,2 g |