Tulip Kyllingbacon tern

Kyllingbacon ternet

Smaksrikt bacon produsert på kylling og bøkeflisrøkt

Tulip Ternet kyllingbacon kan brukes i flere anledninger – den er perfekt til frokost, lunsj, i salater, supper eller gryter. Den har lavere fettinnhold sammenlignet med tradisjonell bacon. 

Kyllingbacon er produsert fra kyllingoverlår som er saltet og røkt over bøkeflis.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.

Kyllingoverlår, salt, konserveringsmiddel (fermentert dekstrose, E250), antioksidant (E301).

Næringsinnhold per 100 g
Energi 140KJ / 585 kcal
Fett 8 g
Mettede fettsyrer 2,4 g
Karbohydrater < 0.5 g
Sukkerarter < 0.5 g
Protein 17 g
Salt 3,2 g

Velg nettbutikk

 

Bacon fra Tulip



Den gode smaken kommer ikke av seg selv.
Den kommer fra en lang tradisjon for gode råvarer og solid håndverk, som går tilbake helt til 1912, når Tulips første baconskive så dagens lys.