
Bacon ternet
500 g
Tulip Bacontern lages av svinekjøtt. Først saltes kjøttet, så tørkes det og røkes over bøkeflis til smaken er perfekt. Til slutt skjæres baconet i terninger, klar til bruk direkte fra pakken. Tulip Bacontern går raskt å tilberede i stekepanne, ovn eller mikrobølgeovn, og er prikken over i’en i mange lekre retter.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland
Ingredienser: Svinekjøtt, salt, antioksidant (E301), konserveringsmiddel (E 250).
Næringsinnhold per 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 901KJ / 217 kcal | |
Fett | 17 g | |
Mettede fettsyrer | 68 g | |
Karbohydrater | 0 g | |
Sukkerarter | 0 g | |
Protein | 16 g | |
Salt | 25 g |