TULIP PULLED PORK TACO

- Dansk hygge på fredagskvelden -

Taco kom til Norge i 1973, men ble populært i norske hjem på slutten av 80-tallet. Nå har taco nærmest blitt en nasjonalrett.

Slow Cooked Pulled Pork Taco

Pulled Pork Taco

Ekstra mør og saftig stek av svinekjøtt

Taco er for mange en tradisjon på fredagene, og med pulled pork taco får du muligheten til å spise langtidsstekt kjøtt, men på bare 25 minutter. Vi har gjort den lange, men gode jobben for deg.

Pulled Pork taco trenger bare og varmes opp og nytes- enkelt og så godt.

Ekte meksikansk taco, men laget av norsk kjøtt. 

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland

Se produkt

KOKKEN EGIL DELER TIPS OG TRIKS

Visste du at med tilgang på de beste råvarene behøver du slett ikke la helseaspektet gå på kompromiss med smaken.
Pulled Pork er rent, sunt kjøtt, med lite fett og mye protein. Kjøttet blir så saftig når det er langtidsstekt på svak varme, og beholder den gode smaken.

Prøv pulled pork i fredagstacoen, og nyt smaken av ekte meksikansk taco, på bare 25 minutter. Pulled Pork taco trenger bare og varmes opp og nytes – enkelt og så godt.