Restefest med dansk gjest

  - For deg som ønsker å bruke opp restene som ligger nederst i kjøleskapet -

Vi gir deg tips og tricks, slik at middagsrestene ikke havner i søppelkassen. 

Slow Cooked pulled pork - Norsk kjøtt

Pulled Pork

Ekstra mør og saftig stek av svinekjøtt

Tulip Pulled Pork er en mør og langtidsstekt stek av svinekjøtt. Lang steketid ved lav varme gjør kjøttet så mørt at det kan trekkes fra hverandre med f.eks. to gafler, derav navnet Pulled Pork.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland

Se produkt

Pulled Pork rester

Svinegod dansk restefest

Det kan ofte bli en del rester etter et Pulled Pork måltid. Dette trenger ikke å havne i søppelkassen, men det kan brukes til en annen middag senere i uken.

Man kan fort ha en "gratis" middag eller to i uken hvis man tenker kreativt og bruker restene i stedet for å kaste. Ved å planlegge bedre og tenke litt ekstra igjennom handelen kan bidra til mindre matsvinn. 

Kokken Egil deler tips og triks

Norske husholdninger har blitt utsatt for svært høy prisvekst, og dette går ut over matbudsjettet til de fleste.

Kokken Egil kommer med 3 tips til hvordan man kan spare penger på mat.

1. Planlegg ukesmenyen

2. Bruk maten du allerede har

3. Innfør fast restemiddag i uken

 

Se mer om Egil sine resteoppskrifter her. 

Slow Cooked produkter