

Wokgrønnsaker med Tulip Pulled Pork
- 30 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 Pakke Tulip Pulled Pork
- 150 g Sukkererter
- 100 g Løk
- 1 fed Hvitløk
- 100 g Rødløk
- 1 stk. Rød paprika
- 1 stk. Gul paprika
- 1 stk. Grønn paprika
- 50 g Fennikel,
- 50 g Vårløk
- 100 g Asparges
- 100 g Brokkoli
- 1 ds. Hakkede tomater
- 1 ss Olivenolje
- 50 g Frisk timian
- 1 ts. Salt
- 1 ts. Sort pepper
Fremgangsmåte
Del grønnsaker i like biter.
Varm Tulip Pulled Pork i posen i varmt vann, ca 15 minutter, riv kjøttet fra hverandre.
Varm oljen, fres løk og hvitløk litt først, ha i de andre grønsakene og fres de i 2-3 minutter, til de er sprø.
Ha i revet Tulip Pulled Pork, og Mutti tomater, la det koke opp, smak til med fersk timian, salt og pepper.