

Tulip Pulled Pork hamburger
- 30 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 Pakke Tulip Pulled Pork
- 4 stk. Burgerbrød
- 1 bunt Frisè salat
- 60 g Cheddar 50+
- 1 stk. Tomat
- 1 stk. Rødløk
- 1 dl Dressing, creme fraiche
Fremgangsmåte
Trekk Tulip Pulled Pork i kokende vann i ca 15 minutter, riv kjøttet, for det til 4 hamburgere, legg på en skive Cheddar på hver burger, gratiner i 2 minutter, til osten er smeltet.
Smør burgerbrødet med urtedressing og legg på salaten. Gratiner kjøttet og legg det på salat.
Topp med tomatskive og løkringer. Sett på toppen og server.
Tips og triks
Vil du heller prøve noe nytt? Sjekk ut denne oppskriften på pulled pork med steam buns
Var du heller ute etter vanlig burger kan du la deg friste av denne saftige hamburgeren med bacon