Tulip Pulled Chickenmed pasta og vårsalat

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Tulip Pulled Chickenmed pasta og vårsalat

  • 4 personer

Ingredienser

Vårsalat
  • 200 g appelsin
  • 50 g granateplekjerner
  • 50 g ruccola
  • 50 g pinjekjerner
  • 50 g rødløk
Pastaolje
  • 0,5 dl olivenolje
  • 0,5 fedd hvitløk
  • Fersk timian
  • Fersk basilikum
  • Salt & pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Vårsalat:
For å lage pastaoljen, bland sammen alle ingrediensene og kjør med stavmikseren til en glatt olje.

Smak til med salt og pepper.

Skrell klementinene og del dem i skiver.

Skjær rødløken i skiver, og rist pinjekjerner i en stekepanne.

Vask så ruccola og dander vårsalaten på et serveringsfat.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

 

Pulled chicken:
Klipp opp posen med Tulip Pulled Chicken, og legg kjøttet og kraften i en form.

Dra kjøttet i grove biter med to gafler, og varm det i 10-12 minutter ved 180 ºC.

Ta kjøttet ut av ovnen, riv det i finere biter med to gafler, og stek det i ytterligere 6-7 min.

Sett fram vårsalat, pastaolje, pasta og Tulip Pulled Chicken, og la gjestene få dandere sin egen pastasalat.