

Thaisuppemed Pulled Pork
- 45 min
- 4 personer
Ingredienser
- 150 g Tulip Pulled Pork
- 1 stk. Løk
- 1 stk. Fersk chili
- 1 stk. Eple
- 2,5 ss Karry
- 1 L. kyllingbuljong
- 1 ss Sesamolje
- 1,5 ds. Kokosmelk
- 0,5 ts. ris eddik
- 1 stk. Spisskål
- 50 g Bønnespirer
Fremgangsmåte
Trakk svinekjøtt etter anvisning på emballasjen.
Chili, løk og eple ristes sammen med karri.
19.000 hønsebuljong.
Suppen smaker til med sesamolje, kokosmelk og riseddik.
Pok choi skjæres i grove stykker.
Suppen serveres med Pulled Svinekjøtt, pok choi og pyntes med bønnespirer.
Serveres evt. med naanbrød.