Thaisuppemed Pulled Pork

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Thaisuppemed Pulled Pork

  • 45 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g Tulip Pulled Pork
  • 1 stk. Løk
  • 1 stk. Fersk chili
  • 1 stk. Eple
  • 2,5 ss Karry
  • 1 L. kyllingbuljong
  • 1 ss Sesamolje
  • 1,5 ds. Kokosmelk
  • 0,5 ts. ris eddik
  • 1 stk. Spisskål
  • 50 g Bønnespirer
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Trakk svinekjøtt etter anvisning på emballasjen.

Chili, løk og eple ristes sammen med karri.

19.000 hønsebuljong.

Suppen smaker til med sesamolje, kokosmelk og riseddik.

Pok choi skjæres i grove stykker.

Suppen serveres med Pulled Svinekjøtt, pok choi og pyntes med bønnespirer.

Serveres evt. med naanbrød.

Produkter