Thaisuppemed Pulled Pork

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Thaisuppemed Pulled Pork

  • 45 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g Tulip Pulled Pork
  • 1 stk. Løk
  • 1 stk. Fersk chili
  • 1 stk. Eple
  • 2,5 ss Karry
  • 1 L. kyllingbuljong
  • 1 ss Sesamolje
  • 1,5 ds. Kokosmelk
  • 0,5 ts. ris eddik
  • 1 stk. Spisskål
  • 50 g Bønnespirer
Print oppskrift

Fremgangsmåte

PULLED PORK:

Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.

 

SUPPE:

Hakk chili og løk. Skrell eple og fjern kjernen, skjærs i mindre terninger.

Rist chili, løk og eple sammen med karripulver. Tilsett hønsebuljong. 

Suppen smakers til med sesamolje, kokosmelk og riseddik.

Pok choi skjæres i grove stykker.

 

SERVERING:

Suppen serveres med Pulled Pork, pok choi og pyntes med bønnespirer.

Serveres evt. med naanbrød.