Tacos à la grill

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Tacos à la grill

Ingredienser

  • 1 pk Tulip Pulled Pork taco
  • 8 st Tortilla
  • 1 glass Tacosaus
  • 1 stk Isbergssalat
  • 2 stk Tomater
  • 1 stk Agurk
  • 1 boks Mais
  • 1 stk Rødløk
  • 3 dl Revet ost
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Ta kjøttet ut av posen og legg i en mindre bolle. Tilsett taco krydder og la stå ca 30 min.

Kutt opp salat, finhakk tomat agurk og rødløk. Server dette i mindre skåler eller på ett størrre fat.

Ta kjøttet opp av marinaden og legg på varm grill i ca 20 min. Snu kjøttet ett par ganger. Kjøttet er ferdig når den har en temperatur på 65-70°C i midten.

Dra kjøttet fra hverandre med 2 gafler. Hell over marinaden for å få saftig og god smak på kjøttet.

Server med varme tortillabrød.

Slow Cooked Pulled Pork Taco

Pulled Pork Taco

Ekstra mør og saftig stek av svinekjøtt

Taco er for mange en tradisjon på fredagene, og med pulled pork taco får du muligheten til å spise langtidsstekt kjøtt, men på bare 25 minutter. Vi har gjort den lange, men gode jobben for deg.

Pulled Pork taco trenger bare og varmes opp og nytes- enkelt og så godt.

Ekte meksikansk taco, men laget av norsk kjøtt. 

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland