

Tacos à la grill
Ingredienser
- 1 pk Tulip Pulled Pork taco
- 8 st Tortilla
- 1 glass Tacosaus
- 1 stk Isbergssalat
- 2 stk Tomater
- 1 stk Agurk
- 1 boks Mais
- 1 stk Rødløk
- 3 dl Revet ost
Fremgangsmåte
Ta kjøttet ut av posen og legg i en mindre bolle. Tilsett taco krydder og la stå ca 30 min.
Kutt opp salat, finhakk tomat agurk og rødløk. Server dette i mindre skåler eller på ett størrre fat.
Ta kjøttet opp av marinaden og legg på varm grill i ca 20 min. Snu kjøttet ett par ganger. Kjøttet er ferdig når den har en temperatur på 65-70°C i midten.
Dra kjøttet fra hverandre med 2 gafler. Hell over marinaden for å få saftig og god smak på kjøttet.
Server med varme tortillabrød.