Søtpotetsuppemed hvitløk og chili

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Søtpotetsuppemed hvitløk og chili

  • 5 personer

Ingredienser

  • 1 Pakke Tulip Pulled Chicken
  • 700 g søtpoteter
  • 200 g gulrot
  • 400 g kokosmelk
  • 5 dl Kraft
  • 2 ts currypasta
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 stk løk
  • 1 stk chili
  • olje, salt, pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Skrell søtpotetene og gulrøttene, og del dem i biter.

Del hvitløk, chili og løk, og fres dem i stekepanne i et par minutter.

Tilsett søtpotetene og gulrøttene.

Fyll på med kokosmelk, kraft og stekesjyen fra pulled chicken, og la det koke seg mørt (ca. 15 min.).

Kjør suppen med en stavmikser, og smak til med salt og pepper.

Serveres med Tulip Pulled Chicken og litt frisk timian.

Tulip Pulled Chicken 400g NO.png

Pulled Chicken

Pulled chicken er det nye familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. Pulled chicken er laget på saftig, deilig og magert kyllingkjøtt av lår – langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad. Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Tulip Pulled Chicken er nøkkelhullsmerket, har et kjempestort bruksområde, og du vil raskt oppdage hvor enkel den er å bruke. En sikker vinner både til hverdag og fest!

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra kylling som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland

Tilberedning: Ta kjøttet ut av posen, legg det i en ildfast form (ikke for stor for kyllingen) og hell over stekesjyen. Deretter stekes kyllingen 25-30 minutter på 180°C. Ta kyllingen ut av ovnen, trekk det fra hverandre med to gafler og vend så rundt i stekesjyen før servering.