Søtpotetsuppemed hvitløk og chili

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Søtpotetsuppemed hvitløk og chili

  • 5 personer

Ingredienser

  • 450 g Tulip Pulled Chicken
  • 1 kg søtpoteter
  • 200 g gulrot
  • 400 g kokosmelk
  • 2 ts currypasta
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 stk løk
  • 1 stk chili
  • 1 ss olje
  • 1 bunt timian

Fremgangsmåte

Skrell søtpotetene og gulrøttene, og del dem i biter.

Del hvitløk, chili og løk, og fres dem i stekepanne i et par minutter.

Tilsett søtpotetene og gulrøttene.

Fyll på med kokosmelk og kraften fra pulled chicken, og la det koke seg mørt (ca. 15 min.).

Kjør suppen med en stavmikser, og smak til med salt og pepper.

Serveres med Tulip Pulled Chicken og litt frisk timian.

Produkter