Smørbrødmed Pulled Pork, avokado og hjemmelaget dijonnaise
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. Egg
- 0,25 ts. Havsalt
- 1 dl. Olivenolje
- 1 ts. Dijonsennep
- 1 stk. Avocado
- 0,5 stk. Hodesalat
- 200 g Mørkt rugbrød
- 200 g Tulip Pulled Pork
- 0,5 stk. Rødløk
- 1 ss Madagascar pepper
Fremgangsmåte
PULLED PORK:
Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
DIJONNAISE:
Pisk eggeplommer med salt og olivenolje.
Smak til med sennep.
SERVERING:
Rens avokadoen for sten og skall. Skjær i avlange stykker.
Fordel Pulled Pork, avokado, dijonnaise og salat på brødskivene.
Strø til slutt snittet rødløk og grovhakket madagaskar pepper over.
Tips og triks
Server et posjert eller bløtkokt egg på toppen av smørbrødet.