Salad verdemed Pulled Pork

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Salad verdemed Pulled Pork

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 400 g Spinat
  • 150 g Feldsalat
  • 3 stk. Grønn paprika
  • 1 stk. Baguette
DRESSING
  • 1 dl Olivenolje
  • 0,5 dl Vann
  • 10 stk. Mandel, rå
  • 0,5 bunt Frisk koriander
  • 6 stilk Bladpersille
  • 10 g Ingefær
  • 6 stilk Mynte
  • 1 stk. Lime
  • 2 ss Havsalt
  • 1 ts. Hvitt sukker
Print oppskrift

Fremgangsmåte

PULLED PORK:

Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.

 

DRESSING:

Samle ingrediensene til dressingen i en blender/foodprocessor og bland marinaden sammen.

 

SERVERING:

Skyll spinat og salat. Skjær grønn paprika i avlange, tynne staver.

Vend det grønne med Pulled Pork og halvparten av dressingen.

Server salaten med grovt landbrød.

 


Tips og triks

Dressingen er god som smørbrød-underlag til et par skiver ristet surdeigsbrød med rester av Pulled Chicken.