
Pulled Pork tacos
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 12 stk. taco shell
- 4 stk. Tomat
- 1 stk. Avocado
- 1 stk. Rødløk
- 1 stk. Lime
- 1 stk. Fersk chili
- 2 dl. Creme fraiche 38 %
- 1 pk. Tulip Pulled Pork taco
Fremgangsmåte
Tilbered Pulled Pork taco som anvist på pakken. Skjær tomatene i terninger.
Del avocadon, fjern steinen og skjær avocadon i terninger.
Skjær rødløk og chili fint og hakk evt. korianderen grovt.
Bland alle ingrediensene sammen.
Trekk pulled porken fra hverendre med 2 gafler og legg kjøttet i tacoskjellene sammen med tomatsalat og server med creme fraiche.

Pulled Pork Taco
Ekstra mør og saftig stek av svinekjøtt
Taco er for mange en tradisjon på fredagene, og med pulled pork taco får du muligheten til å spise langtidsstekt kjøtt, men på bare 25 minutter. Vi har gjort den lange, men gode jobben for deg.
Pulled Pork taco trenger bare og varmes opp og nytes- enkelt og så godt.
Ekte meksikansk taco, men laget av norsk kjøtt.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland