Pulled Pork i ølsausmed råstekte grønnsaker og hjemmelaget potetmos

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Pork i ølsausmed råstekte grønnsaker og hjemmelaget potetmos

  • 6 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Tulip Pulled Pork
  • 900 g poteter
  • 200 g smør
  • 5 dl fløte
  • 1 gulrot i biter
  • 1 løk i skiver
  • 3 fedd hvitløk
  • 0,5 mørkt øl
  • 1 pakke reddiker
  • 1 boks cherry tomater
  • 1 pakke padron
  • Soyasaus
  • Olje
  • Salt
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Sett Pulled Pork inn i ovnen på 180 grader i 25 minutter.

Skrell og kok potetene møre, hell av vannet og la de slippe ut dampen, ha oppi smør i biter og halvdelen av fløten, begynn å mose med en moser, spe med mer fløte til du har riktig konsistens. Smak til med salt og pepper.

Fres løk og gulrot biter i olje, når det er blankt har du oppi 2 finkutta hvitløk, lar det surre i to minutter, ha oppi øl, la det små koke til det er igjen 1/3. smak til med salt og litt soyasaus.

Når kjøttet er ferdig i ovnen tar du det ut og drar det fra hverandre med to gafler, Husk at dette er veldig varmt og kjøttet er mørt, så dra det forsiktig fra hverandre.  Når kjøtter ferdig har du det oppi kjelen med ølsaus og vender dette godt sammen.

Del reddiker i skiver og finkutt en hvitløks fedd, stek dette i olje sammen med cherry tomater og padron, små grønne paprikaer, smak til med salt og pepper.


Tips og triks

Meny butikkene har ferdig småposer med Ølsaus.