
Pulled Chicken salat
- 5 personer
Ingredienser
- 1 Pakke Tulip Pulled Chicken
- 1 pk Baby Leaf mix
- 100 g mais
- 100 g edamamebønner
- 100 g tomater
- 100 g små paprika (oransje)
- 100 g syltet rødløk
- 100 g bønnespirer
- 0,5 bunt koriander
Fremgangsmåte
Vask og skyll salaten, og legg den på et stort fat.
Dander mais, edamamebønner, tomater i båter, paprika i biter, rødløk og vaskede spirer rundt på fatet.
Riv Tulip Pulled Chicken og legg kjøttet i midten av fatet, riv over frisk koriander og server.

Pulled Chicken
Pulled chicken er det nye familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. Pulled chicken er laget på saftig, deilig og magert kyllingkjøtt av lår – langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad. Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Tulip Pulled Chicken er nøkkelhullsmerket, har et kjempestort bruksområde, og du vil raskt oppdage hvor enkel den er å bruke. En sikker vinner både til hverdag og fest!
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra kylling som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland
Tilberedning: Ta kjøttet ut av posen, legg det i en ildfast form (ikke for stor for kyllingen) og hell over stekesjyen. Deretter stekes kyllingen 25-30 minutter på 180°C. Ta kyllingen ut av ovnen, trekk det fra hverandre med to gafler og vend så rundt i stekesjyen før servering.