Pulled Chicken med peanøttsaus

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Chicken med peanøttsaus

  • 5 personer

Ingredienser

  • 450 g Tulip Pulled Chicken
  • 300 g asparges
  • 1 stk squash (gul)
  • 50 g cherrytomater
  • 1 kg små poteter
  • 1 dl olje
  • 1 klype Maldonsalt
  • 100 g salte peanøtter
  • 5 dl fløte
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

Klipp opp posen og legg Tulip Pulled Chicken (med kraft) i en passende bakk. Varm kjøttet ved 180 °C i ca. 20 min., riv det fra hverandre med to gafler. Sett bakken inn igjen og stek kjøttet 4-5 min. lenger.

Fordel poteter i en form, gni dem inn med olje og strø over salt. Bak potetene i ovnen til de er møre og gylne, ca. 40-50 min. ved 180 °C.

Stek asparges i 3 min. i litt olje (enten i ovn eller i stekepanne) og knyt dem i bunter på 3 stk med fersk gressløk.

Bland squash og cherrytomater med litt olje og stek dem i ovn i ca. 3 min.

For å lage peanøttsaus, kok opp fløten og tilsett peanøtter.

Kjør stavmikseren i gryten til alle peanøttene er oppdelt.

Smak til med litt salt.

Produkter