
Pulled Chicken med peanøttsaus
- 5 personer
Ingredienser
- 400 g Tulip Pulled Chicken
- 300 g asparges
- 1 stk squash (gul)
- 50 g cherrytomater
- 1 kg små poteter
- 1 dl olje
- 1 kl Maldonsalt
- 100 g salte peanøtter
- 5 dl fløte
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
Klipp opp posen og legg Tulip Pulled Chicken (med kraft) i en passende bakk. Varm kjøttet ved 180 °C i ca. 20 min., riv det fra hverandre med to gafler. Sett bakken inn igjen og stek kjøttet 4-5 min. lenger.
Fordel poteter i en form, gni dem inn med olje og strø over salt. Bak potetene i ovnen til de er møre og gylne, ca. 40-50 min. ved 180 °C.
Stek asparges i 3 min. i litt olje (enten i ovn eller i stekepanne) og knyt dem i bunter på 3 stk med fersk gressløk.
Bland squash og cherrytomater med litt olje og stek dem i ovn i ca. 3 min.
For å lage peanøttsaus, kok opp fløten og tilsett peanøtter.
Kjør stavmikseren i gryten til alle peanøttene er oppdelt.
Smak til med litt salt.

Pulled Chicken
Pulled chicken er det nye familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. Pulled chicken er laget på saftig, deilig og magert kyllingkjøtt av lår – langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad. Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Tulip Pulled Chicken er nøkkelhullsmerket, har et kjempestort bruksområde, og du vil raskt oppdage hvor enkel den er å bruke. En sikker vinner både til hverdag og fest!
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra kylling som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland
Tilberedning: Ta kjøttet ut av posen, legg det i en ildfast form (ikke for stor for kyllingen) og hell over stekesjyen. Deretter stekes kyllingen 25-30 minutter på 180°C. Ta kyllingen ut av ovnen, trekk det fra hverandre med to gafler og vend så rundt i stekesjyen før servering.