Pulled Chicken med Curry

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Chicken med Curry

  • 45 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Tulip Pulled Chicken
  • 1 boks Kokosmelk
  • 1 dl Vann
  • 300 g Gulerøtter skåret i skiver
  • 2 stk Rød paprika
  • Olje
  • 1 spiseskje Karry
  • 130 g Sukkererter
  • 1 dl Kokosmel
  • 2 dl Rosiner
  • 80 g Grovhakkede cashewnøtter
  • Frisk koriander
Tilbehør
  • 240 g Ris
  • 4 stk Naan brød
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Klipp opp posen og legg Tulip Pulled Chicken (med kraft) i en passende bakk. Hell kokosmelk og vann i bakken. Varm kjøttet på 180 °C i ca. 30 min.

Ta opp kyllingen, hold det lunt.

Hell kraften (kraft+vann+kokosmelk) fra bakken i en gryte. Gi den et oppkok og jevn inn med maizena om ønskelig. 

Rist kokosmel gyllen i en tørr panne.

Stek gulerøtter og paprika sammen med olje i en dyp panne. Tilsett karri, stek det lett, før du legger oppi sukkerertene.

Hell deretter sausen fra gryten over og la det småkoke i 2 minutter

Trekk kyllingkøttet fra hverandre med to gafler, dryss på med frisk koriander.

Server med karrysaus, kokt ris, rosiner, cashewnøtter og ristet kokosmel

 

 

Tulip Pulled Chicken 400g NO.png

Pulled Chicken

Pulled chicken er det nye familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. Pulled chicken er laget på saftig, deilig og magert kyllingkjøtt av lår – langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad. Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Tulip Pulled Chicken er nøkkelhullsmerket, har et kjempestort bruksområde, og du vil raskt oppdage hvor enkel den er å bruke. En sikker vinner både til hverdag og fest!