Pizzasnurrermed Tulip Pulled Pork

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pizzasnurrermed Tulip Pulled Pork

  • 50 min
  • 4 personer

Ingredienser

Pizzadeig
  • 3 dl. Vann
  • 0,5 stk. Gjær
  • 2,5 dl. Fullkornshvetemel
  • 4,5 dl. Hvetemel
  • 1 ss Olivenolje
  • 0,5 ts. Salt
Topping
  • 1 Pakke Tulip Pulled Pork
  • 1 gl. Tomatsaus
  • 100 g Rødløk
  • 100 g Sukkererter
  • 100 g Rød paprika
  • 300 g Revet ost
  • 1 bunt Frisk oregano
Print oppskrift

Bruk det du har igjen etter gårsdagens middag, slik at du får satt ditt eget preg på pizzasnurrene. Tilsett det du ønsker i pizzasnurrene før du ruller deigen sammen til en pølse. Enkelt, god og mindre matsvinn. 

 


Fremgangsmåte

Pizzadeig:

Rør ut gjæren i lunkent vann og tilsett olje, salt og mel. Kjør deigen i kjøkkenmaskinen i ca 5 minutter. 

La deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted.

 

Pulled Pork:

Varm Tulip Pulled Pork i varmt vann, mens deigen hever. OBS: Vakumpakken skal ikke tas av.

 

Tilberedning: 

Kjevle deigen til en avlang firkant, ca 30 x 40 cm. Smør på pizzasaus, de kuttede grønsakene og det revede Tulip Pulled Pork, topp med revet ost.

Rull sammen til en pølse. Skjær pølsen i ca 2,5 cm tykke skiver.

Legg pizzasnurrene på et stekebrett kledd med bakepapir. Dryss over litt ost.

Etterhev i ca. 10 minutter og stek dem på 225 grader i 10-15 minutter.

Server gjerne med litt ekstra pizzasaus og rømme.

 


Tips og triks

Her kan du fint bruke de resterende grønnsakene som ligger igjen etter gårsdagens middag. 

Har du igjen en bacon skive eller to, delt de opp i strimler og strø over før du ruller deigen til en pølse. 

Produkter