

Pizzasnurrermed Tulip Pulled Pork
- 50 min
- 4 personer
Ingredienser
- 3 dl. Vann
- 0,5 stk. Gjær
- 2,5 dl. Fullkornshvetemel
- 4,5 dl. Hvetemel
- 1 ss Olivenolje
- 0,5 ts. Salt
- 1 Pakke Tulip Pulled Pork
- 1 gl. Tomatsaus
- 100 g Rødløk
- 100 g Sukkererter
- 100 g Rød paprika
- 300 g Revet ost
- 1 bunt Frisk oregano
Fremgangsmåte
Rør ut gjæren i lunkent vann og tilsett olje, salt og mel.
La deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted.
Varm Tulip Pulled Pork i varmt vann, mens deigen hever.
Kjevle deigen til en avlang firkant, ca 30 x 40 cm. Smør på pizzasaus, de kuttede grønsakene og det revede Tulip Pulled Pork, topp med revet ost.
Rull sammen til en pølse. Skjær pølsen i ca 2,5 cm tykke skiver.
Legg pizzasnurrene på et stekebrett kledd med bakepapir. Dryss over litt ost.
Etterhev i ca. 10 minutter og stek dem på 225 grader i 10-15 minutter.
Server gjerne med litt ekstra pizzasaus og rømme.