Pizzasnurrermed Tulip Pulled Pork

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pizzasnurrermed Tulip Pulled Pork

  • 50 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 3 dl. Vann
  • 0,5 stk. Gjær
  • 2,5 dl. Fullkornshvetemel
  • 4,5 dl. Hvetemel
  • 1 ss Olivenolje
  • 0,5 ts. Salt
  • 550 g Tulip Pulled Pork
  • 1 gl. Tomatsaus
  • 100 g Rødløk
  • 100 g Sukkererter
  • 100 g Rød paprika
  • 300 g Revet ost
  • 1 bunt Frisk oregano

Fremgangsmåte

Rør ut gjæren i lunkent vann og tilsett olje, salt og mel.

La deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted.

Varm Tulip Pulled Pork i varmt vann, mens deigen hever.

Kjevle deigen til en avlang firkant, ca 30 x 40 cm. Smør på pizzasaus, de kuttede grønsakene og det revede Tulip Pulled Pork, topp med revet ost.

Rull sammen til en pølse. Skjær pølsen i ca 2,5 cm tykke skiver.

Legg pizzasnurrene på et stekebrett kledd med bakepapir. Dryss over litt ost.

Etterhev i ca. 10 minutter og stek dem på 225 grader i 10-15 minutter.

Server gjerne med litt ekstra pizzasaus og rømme.

Produkter