Pastasalatmed Pulled Pork

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pastasalatmed Pulled Pork

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 Pakke Tulip Pulled Pork
  • 200 g Pastaskruer
  • 200 g Paprika
  • 100 g vårløk
  • 100 g Agurk
  • 1 dl. Olivenolje
  • 50 g Frisk basilikum
  • 1 fed Hvitløk
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Bruk det du har igjen etter gårsdagens middag. Da slipper du å kaste den halve paprikaen eller den kvarte løken. 

 


Fremgangsmåte

PULLED PORK:

Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.

 

PASTASALAT:

Kok pasta etter anvisningen på pakken.

Del grønsakene.

Bland kjøttet med pastaen og de hakkede grønsakene.

Hell over dressingen.

Dressingen lages som følger, ha alle ingredienser i en bolle, bland alt med en stavmikser, smak til med salt og pepper.

 


Tips og triks

Har du ikke alle ingrediensene?

Pulled Pork: Bruk heller Pulled Pork Taco, Pulled Pork Asian eller Pulled Chicken. Har du litt kjøtt igjen etter en annen middag? Oppbevar kjøttet i kjøleskapet og bruk senere til en god og rask lunsj.

Pasta: Bruk den pastaen du har liggende. Hvis du bruker spagetti, del opp i mindre biter. 

Grønnsaker: Bruk de grønnsakene du har, gjerne det som allerede ligger i kjøleskapet. 

Dressing: Bruk den dressingen du har.