Pastasalatmed Tulip Pulled Pork

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pastasalatmed Tulip Pulled Pork

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 Pakke Tulip Pulled Pork
  • 200 g Pastaskruer
  • 200 g Paprika
  • 100 g vårløk
  • 100 g Agurk
  • 1 dl. Olivenolje
  • 50 g Frisk basilikum
  • 1 fed Hvitløk
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Bruk det du har igjen etter gårsdagens middag. Da slipper du å kaste den halve paprikaen eller den kvarte løken. 

 


Fremgangsmåte

Varm Tulip Pulled Pork etter anvisning på pakken.

Kok pasta som angitt på pakken.

Del grønsakene.

Bland kjøttet med pastaen og de hakkede grønsakene.

Hell over dressingen.

Dressingen lages som følger, ha alle ingredienser i en bolle, bland alt med en stavmikser, smak til med salt og pepper.

 


Tips og triks

Har du ikke alle ingrediensene?

Pulled Pork: Bruk heller Pulled Pork Taco, Pulled Pork Asian eller Pulled Chicken. Har du litt kjøtt igjen etter en annen middag? Oppbevar kjøttet i kjøleskapet og bruk senere til en god og rask lunsj.

Pasta: Bruk den pastaen du har liggende. Hvis du bruker spagetti, del opp i mindre biter. 

Grønnsaker: Bruk de grønnsakene du har, gjerne det som allerede ligger i kjøleskapet. 

Dressing: Bruk den dressingen du har.

 

Produkter