

Pasta prontomed Pulled Pork
- 45 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 Pakke Tulip Pulled Pork
- 400 g Spaghetti
- 50 g Pinjekjerner
- 0,5 stk. Fersk chili
- 2,5 fed Hvitløk
- 1,5 stk. Løk
- 3 ds. Hakkede tomater
- 2 ss Havsalt
- 4 knivsodd Sort pepper
- 50 g Parmesan 32+
- 1 bunt Frisk basilikum
Fremgangsmåte
Pulled Pork tilberedes etter anvisning på emballasjen.
Kok pasta. Pinjekjernene ristes i en tørr panne.
Chili, hvitløk og løk surres også i pannen.
Ha i de hakkede tomatene og kok opp.
Smakes til med salt og pepper.
Ha i den kokte pastaen og varm opp sammen med Pulled Pork.
Anrettes med revet parmesan, ristede pinjekjerner og frisk basilikum.