Pasta prontomed Pulled Pork

(4 vurderinger) Min vurdering: 0

Pasta prontomed Pulled Pork

  • 45 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 Pakke Tulip Pulled Pork
  • 400 g Spaghetti
  • 50 g Pinjekjerner
  • 0,5 stk. Fersk chili
  • 2,5 fed Hvitløk
  • 1,5 stk. Løk
  • 3 ds. Hakkede tomater
  • 2 ss Havsalt
  • 4 knivsodd Sort pepper
  • 50 g Parmesan 32+
  • 1 bunt Frisk basilikum
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Trakk svinekjøtt etter anvisning på emballasjen.

Kok pasta. Pinjekjernene ristes i tørr panne.

Chili, hvitløk og løk surres i pannen.

Ha i de hakkede tomatene og kok opp.Smakes

til med salt og pepper.

Ha i den kokte pastaen og varm opp sammen med Pulled Svinekjøtt.

Anrettes med revet parmesan, ristede pinjekjerner og frisk basilikum.

Produkter