Ovnsbakte høstgrønnsaker med Tulip Pulled Pork

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Ovnsbakte høstgrønnsaker med Tulip Pulled Pork

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 Pakke Tulip Pulled Pork
  • 100 g Gulrot
  • 100 g Blårot
  • 100 g Pastinakk
  • 50 g Cherrytomater
  • 1 ss Olivenolje
  • 1 bunt Frisk timian
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Bruk de grønnsakene du har igjen etter gårsdagens middag. Da slipper du å kaste de 2 tomatene eller den halve guleroten. 

 


Fremgangsmåte

Skrell og del alle grønnsakene i like store biter. Helst i staver. Deretter legg de oppkuttede grønnsakene i en ildfast form. 

Bland grønnsakene inn i olje, fersk timian, salt og pepper. 

Legg en pakke med Pulled Pork over grønnsakene, bak i oven på 180 grader i 25 minutter. 

Riv kjøttet og server. 

 


Tips og triks

Har du ikke alle ingrediensene?

Pulled Pork: Bruk heller Pulled Pork Taco, Pulled Pork Asian eller Pulled Chicken. Har du litt kjøtt igjen etter en annen middag? Oppbevar kjøttet i kjøleskapet og bruk senere til en god og rask lunsj. 

Grønnsaker: Bruk de grønnsakene du har, gjerne de som allerede ligger i kjøleskapet. 

 

Produkter